Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakları çıtlatmak

Rüyada parmakları çıtlatmak

Rüyada parmakları çıtlatmak borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya alamet eder.

Rüyada parmakları çıtlatmak gördüyseniz:

  • Yeterince dinlenememiş olmak sizi zorlayabilir.

Rüyada parmakları çıtlatmak çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklarını çıtlatmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, fakirlikten kurtulmaya yorulmaktadır.

Rüyada parmak çıtlatmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çekirdek çıtlatmak istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hak yemeyeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin parmağının koptuğunu görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada parmağı acımak huzurun bozulacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına yorulur.

Rüyada uzun parmak görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına tabir olunur.

Rüyada pardesü kaybetmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments