Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağa ip bağlamak

Rüyada parmağa ip bağlamak

Rüyada parmağa ip bağlamak insanlardan uzaklaşılacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işinin başından ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada parmağa ip bağlamak gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada parmağa ip bağlamak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işarettir.

Rüyada parmağına ip bağlamak ticaretinin büyüyeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ağaca ip bağlamak maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bele ip bağlamak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, ondan şifa göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır ipi bağlamak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa ip bağlamak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada iple bağlamak kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beline ip bağlamak bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments