Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirdek çıtlatmak

Rüyada çekirdek çıtlatmak

Rüyada çekirdek çıtlatmak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kötü gidişe dur denileceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, canın sıkılacağına, hem yeni yerler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çekirdek çıtlatmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada çekirdek çıtlatmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet eder.

Rüyada parmaklarını çıtlatmak bazı engellerle karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada parmak çıtlatmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kariyerinin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada parmakları çıtlatmak yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada meyve çekirdeği yemek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına inanılır.

Rüyada yeşil zeytin çekirdeği görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma çekirdeği görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, zararını tamamen kapatacağına alamet eder.

Rüyada zeytin çekirdeği yemek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments