Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil pardesü giydiğini görmek

Rüyada yeşil pardesü giydiğini görmek

Rüyada yeşil pardesü giydiğini görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, saygısını toplayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil pardesü giydiğini gördüyseniz:

  • Kıskançlık başınıza iş açabilir.

Rüyada yeşil pardesü giymek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil pardesü giydiğini görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada siyah pardesü giymek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada deri pardesü giymek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, mallarının eksileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz pardesü giymek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına işaret eder.

Rüyada beyaz pardesü giydiğini görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada uzun siyah pardesü giymek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeni pardesü giymek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, kötü sözler duyulacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments