Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayağının olmadığını görmek

Rüyada başkasının ayağının olmadığını görmek

Rüyada başkasının ayağının olmadığını görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının olmadığını gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam ediyor.

Rüyada ayağın olmadığını görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir ayağının olmadığını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin ayaklarının olmadığını görmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, hatalarını fark edeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalettir.

Rüyada ayağının olmadığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada ayaklarının olmadığını görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına işaret eder.

Rüyada başkasının ayağının olmadığını görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakların olmadığını görmek iyi huylar edineceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments