Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kısmetinin açılacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, arzularına kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Geleceğinizi etkileyebilecek kişileri etkilemek için daha fazla bilgi veya tecrübe sahibi olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına inanılır.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, önemli atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek insanların saygısının kazanılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına işaret eder.

Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek önünün açık olacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments