Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, güzelliklerle dolacağına, namaz kılacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, işlerin düşeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağını kesildiğini görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hem yeni yerler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, attığı adımların boşa gideceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına delalettir.

Rüyada birinin parmaklarının kesildiğini görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak kesilmesi görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada parmakların kesilmesini görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, çok kıskanacağı bir kişi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments