Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakların şiştiğini görmek

Rüyada ayakların şiştiğini görmek

Rüyada ayakların şiştiğini görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına tabir olunur.

Rüyada ayakların şiştiğini gördüyseniz:

  • Dikkatli şekilde dinlemeden veya önyargıyla hareket etmek önemli bir noktayı kaçırmanıza neden olabilir.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, el açmayacağına inanılır.

Rüyada ayağında şişlik görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada şiş ayak görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada ayağı şiş görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının şiştiğini görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments