Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakları kısa görmek

Rüyada parmakları kısa görmek

Rüyada parmakları kısa görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, yaklaşan güzel günlere, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada parmakları kısa gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sürekli çevrenize danışmaktan vazgeçin.

Rüyada orta parmağını kısa görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada parmağının kısa olduğunu görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Rüyada kısa parmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmakları kısa görmek işlerin bozulacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağını kısa görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarını kısa görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalettir.

Rüyada kısa parmak görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçımı kısa görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments