Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa parmak

Rüyada kısa parmak

Rüyada kısa parmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada kısa parmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmanız aradığınız güven ortamını oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada kısa parmak görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, herkesin desteğinin alınacağına delalet eder.

Rüyada parmağının kısa olduğunu görmek kazancının günbegün artacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Rüyada parmakları kısa görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada orta parmağını kısa görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine işarettir.

Rüyada kısa parmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, yaralarına da merhem olacağına delalettir.

Rüyada parmaklarını kısa görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalettir.

Rüyada parmağını kısa görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada başka birinin saçını kısa görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments