Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının kısa olduğunu görmek

Rüyada parmağının kısa olduğunu görmek

Rüyada parmağının kısa olduğunu görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağının kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Emlakla ilgili veya evinizi ilgilendiren diğer konulara daha fazla vakit ayırmalısınız.

Rüyada kısa parmak sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına delalet eder.

Rüyada kısa parmak görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine işaret eder.

Rüyada parmakları kısa görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada orta parmağını kısa görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına yorulur.

Rüyada parmağını kısa görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağının kısa olduğunu görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada parmaklarını kısa görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, malının da eksilmeyeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada kısa don görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, üzüntü yaşamaya, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments