Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa parmak görmek

Rüyada kısa parmak görmek

Rüyada kısa parmak görmek ona kavuşacağına, sıkıntıya düşüreceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa parmak gördüyseniz:

  • Aşırı çalışma koşulları sağlığınızı zayıflatabilir.

Rüyada parmağının kısa olduğunu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, feraha ermeye, neşe içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa parmak görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, işlerinin başarılı olacağına delalettir.

Rüyada orta parmağını kısa görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa parmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, dualarının karşılığını göreceğine, çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada parmakları kısa görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, istediği noktalara geleceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada parmağını kısa görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok günah işleyeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarını kısa görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, donanımlı kılacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada birinin boyunu kısa görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yeniden bir araya geleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments