Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarını kısa görmek

Rüyada parmaklarını kısa görmek

Rüyada parmaklarını kısa görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarını kısa gördüyseniz:

  • Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Rüyada parmağının kısa olduğunu görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklarını kısa görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına delalettir.

Rüyada parmakları kısa görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kısmetinin artacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağını kısa görmek yaşanan yokluğun biteceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, daha iyi anlaşır olacağına yorulur.

Rüyada kısa parmak görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerinin kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada orta parmağını kısa görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısa parmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına yorulur.

Rüyada saçı kısa kestirmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, güç ve kudret sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments