Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orta parmağını kısa görmek

Rüyada orta parmağını kısa görmek

Rüyada orta parmağını kısa görmek yatırımların heba olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, olaylı günler geçireceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada orta parmağını kısa gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili problemlerle uğraşmanız gerekiyor.

Rüyada orta parmağını kısa görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada orta parmağını görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, üstünlük elde edeceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada orta parmağının koptuğunu görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kendisi ile gururlanacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada orta parmağının kesildiğini görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada orta parmak görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada orta parmak mahsullerin fazlalaşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işaret eder.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments