Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağını kısa görmek

Rüyada parmağını kısa görmek

Rüyada parmağını kısa görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, maceralara atılacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, rızkın genişlemesine, arif kimselerden sayılacağına delalettir.

Rüyada parmağını kısa gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya evinizle bağlatılı geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada parmağının kısa olduğunu görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa parmak görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine delalettir.

Rüyada parmakları kısa görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kısa parmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağını kısa görmek güzellik ve hayır geleceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulur.

Rüyada orta parmağını kısa görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yanlış adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Rüyada parmaklarını kısa görmek bilgi sahibi olacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin saçını kısa görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments