Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağa kına yakmak

Rüyada parmağa kına yakmak

Rüyada parmağa kına yakmak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, kederinin dağılacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağa kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizin size yük olmaya başladığını düşünebilirsiniz.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, sevindirici haberler alınacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada parmaklarına kına yakmak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada parmaklara kına yakmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada parmağa kına yakmak ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine alamet eder.

Rüyada parmağına kına yakmak muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, yokluk içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçına kına yakmak iş kaybı yaşayacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments