Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, kazancının eksilmeyeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan ya da yanlış imaj çizen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına inanılır.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine inanılır.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada orta parmakta yüzük görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, hayatının iplerini eline alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak hayatının rast gitmeye başlayacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine yorulur.

Rüyada yüzük parmağına yüzük takmak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada birinin parmağına yüzük takmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, rakiplerin alt edileceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada parmağa yüzük takmak hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, iyi şartlara kavuşacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments