Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yüzük parmağına takmak

Rüyada altın yüzük parmağına takmak

Rüyada altın yüzük parmağına takmak kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iyi geçineceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada altın yüzük parmağına takmak gördüyseniz:

  • Evlenebilir, nişanlanabilir, Cinsiyetinize göre, anne veya baba olabilirsiniz.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak işlerinin de hal yoluna gireceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine inanılır.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine inanılır.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzük parmağına takmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Rüyada parmaklara yüzük takmak insanların alım gücünün azalacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak hanenizde bolluk olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine inanılır.

Rüyada birinin parmağına yüzük takmak gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments