Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orta parmağa yüzük takmak

Rüyada orta parmağa yüzük takmak

Rüyada orta parmağa yüzük takmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, işlerinin sarpa saracağına, sevinç gözyaşları dökmeye, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği ya da farklı kişilerle bir araya gelmeniz yeteneklerinizi veya bilginizi test etmenizi, yeni fırsatlarla karşılaşmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına inanılır.

Rüyada orta parmakta yüzük görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki parmağına yüzük takmak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına işarettir.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Rüyada baş parmağına yüzük takmak geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments