Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işaret parmağını kaldırmak

Rüyada işaret parmağını kaldırmak

Rüyada işaret parmağını kaldırmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, büyük paralara sahip olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak gördüyseniz:

  • Acelecilikten gelen sakarlığınızı kontrol altına almalısınız.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, öz güveninin yerine geleceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak yokluk ve fakirlik içinde olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet eder.

Rüyada sol işaret parmak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada parmakla işaret edilmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada işaret parmağı kesmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmakla işaret etmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments