Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak yara görmek

Rüyada parmak yara görmek

Rüyada parmak yara görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine tabir olunur.

Rüyada parmak yara gördüyseniz:

  • Yeni şeyleri başlatabilmek için bazı kimselerden destek görmeniz gerekiyor.

Rüyada işaret parmağında yara görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine alamet eder.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek gidilecek yönün belirleneceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada parmağında yara görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına rivayet eder.

Rüyada parmakta yara görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada parmak yarası görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmağında yara görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada parmağından yaralanmak acılarını ve kederlerini içine atacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, daima önüne bakacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments