Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, başarılı işlere imza atılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Rüyada köpeğin elini yaladığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var veya bağlayıcı sözler verilebilir.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına inanılır.

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına yorulur.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada köpek yaladığını görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına inanılır.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalet eder.

Rüyada köpeğin yaladığını görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalettir.

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, arkadaştan görülecek faydaya delalettir.

Rüyada el yalamak aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments