Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azı dişinin olmadığını görmek

Rüyada azı dişinin olmadığını görmek

Rüyada azı dişinin olmadığını görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine tabir olunur.

Rüyada azı dişinin olmadığını gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada azı dişinin olmadığını görmek büyük paralar kazanacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alt azı dişinin kırıldığını görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine işaret eder.

Rüyada üst azı dişi çekmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada azı dişinin çıktığını görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada azı dişinin kırıldığını görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, maddi sorunlarının artacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kendi azı dişini çıktığını görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine inanılır.

Rüyada azı dişi sökmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine inanılır.

Rüyada azı dişin düştüğünü görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments