Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış parmak görmek

Rüyada kırılmış parmak görmek

Rüyada kırılmış parmak görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış parmak gördüyseniz:

  • Geçmişte olan duygusal bir olayın mevcut fırsatları kaçırma ihtimali var.

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada parmak kırılmak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada parmaklarının kırıldığını görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada parmağı kırılmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, rahat geçinerek yaşayacağına işarettir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, anne babayla ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kırılmış parmak görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, hem işinde başarılı olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments