Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının kırıldığını görmek

Rüyada parmağının kırıldığını görmek

Rüyada parmağının kırıldığını görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işarettir.

Rüyada parmağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı hatalar için fazla geç kalmadığınızı da bilin.

Rüyada ayak parmağı kırılmak büyük miktarda kazanç sağlayacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak kırılmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işarettir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağı kırılmak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine tabir olunur.

Rüyada parmağının kırıldığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış parmak görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Rüyada parmakları kırılmak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments