Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, rakiplerine yenileceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına delalet eder.

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda doğru şekilde davranıp davranmayacağına dair kafanızda soru işaretleri olabilir.

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine alamet eder.

Rüyada parmağını kesildiğini görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, kısmetlerinden olacağına, yeteneklerini geliştirmeye rivayet eder.

Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments