Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarının kesilmesini görmek

Rüyada parmaklarının kesilmesini görmek

Rüyada parmaklarının kesilmesini görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada parmaklarının kesilmesini gördüyseniz:

  • Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Rüyada parmakların kesildiğini görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok sevineceğine, eşyaların yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek bundan da son derece mutlu olacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada parmak kesilmesi görmek kazancının bereketleneceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Rüyada parmağın kesilmesini görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kötü işlere girmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, rızkının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments