Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehadet parmağının kesildiğini görmek

Rüyada şehadet parmağının kesildiğini görmek

Rüyada şehadet parmağının kesildiğini görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada şehadet parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardım edecek şeylerle zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada şehadet parmağının kesildiğini görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, insanlardan takdir toplayacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şehadet parmağını kaldırmak saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada ölüp şehadet getirmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, üzüntü yaşamaya, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüm anında şehadet getirmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkudan şehadet getirmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada ölürken şehadet getirmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret eder.

Rüyada sürekli şehadet getirmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, kendisine ev alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birine şehadet getirmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments