Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak kadar bebek görmek

Rüyada parmak kadar bebek görmek

Rüyada parmak kadar bebek görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, aile saadetinin artacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına yorulur.

Rüyada parmak kadar bebek gördüyseniz:

  • Her olaya duygularınızla katılabilirsiniz.

Rüyada parmak kadar bebek görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada el kadar bebek görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek maddi konuda zayıflayacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek para sıkıntısının olmayacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beline kadar çamura batmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına inanılır.

Rüyada bulutlara kadar yükselmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ona kadar saymak işinde en iyisi olacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments