Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutlara kadar yükselmek

Rüyada bulutlara kadar yükselmek

Rüyada bulutlara kadar yükselmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bulutlara kadar yükselmek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz esnasında daha dikkatli olmanız veya daha dikkatli konuşmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada bulutlara kadar yükselmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada el kadar bebek görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, maddi sorunlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada dize kadar kar görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine rivayet eder.

Rüyada boğazına kadar suya girmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına işaret etmektedir.

Rüyada dize kadar suya girmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada dize kadar çamura batmak yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada parmak kadar bebek görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments