Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ona kadar saymak

Rüyada ona kadar saymak

Rüyada ona kadar saymak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ona kadar saymak gördüyseniz:

  • Her şey aynı anda üzerinize gelebilir.

Rüyada ona kadar saymak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, kırgınlıkların biteceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada beline kadar çamura batmak hak yiyeceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine delalettir.

Rüyada dize kadar kar görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada el kadar bebek görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bele kadar suya girmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine delalet eder.

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments