Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el kadar bebek görmek

Rüyada el kadar bebek görmek

Rüyada el kadar bebek görmek kazancının iki kat artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, haksızlık yapmayacağına yorulur.

Rüyada el kadar bebek gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz bir hedefinizi gerçekleştirmeye sandığınızdan daha yakınsınız.

Rüyada el kadar bebek görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada parmak kadar bebek görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dize kadar denize girmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, edilen duaların kabul edileceğine alamet eder.

Rüyada bulutlara kadar yükselmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beline kadar çamura batmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada dize kadar suya girmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada avazı çıktığı kadar bağırmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına delalettir.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments