Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beline kadar çamura batmak

Rüyada beline kadar çamura batmak

Rüyada beline kadar çamura batmak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada beline kadar çamura batmak gördüyseniz:

  • Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Rüyada beline kadar çamura batmak sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dize kadar çamura batmak dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, mutlu günlerin yaşanacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye alamet eder.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak gerçek mutluluğu tadacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, büyük miktarda para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, daima secde ve şükür edeceğine işaret eder.

Rüyada beline kadar suya girmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine yorulur.

Rüyada bele kadar suya girmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına yorulur.

Rüyada bulutlara kadar yükselmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments