Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabaha kadar namaz kılmak

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, suçlamalardan aklanılacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada sabaha kadar ağlamak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada avazı çıktığı kadar bağırmak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada beline kadar suya girmek moralinin yükseleceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beline kadar çamura batmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, maddi gücünün azalacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmak kadar bebek görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments