Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek gördüyseniz:

  • Zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bol nimete kavuşacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada yarıya kadar gömülmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazına kadar suya girmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, kişinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada avazı çıktığı kadar bağırmak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet eder.

Rüyada beline kadar suya girmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına alamet eder.

Rüyada bulutlara kadar yükselmek hem de para kaybettireceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işarettir.

Rüyada gözünden yaş gelene kadar gülmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments