Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin göğsünü emdiğini görmek

Rüyada birinin göğsünü emdiğini görmek

Rüyada birinin göğsünü emdiğini görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, darlığa düşeceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada birinin göğsünü emdiğini gördüyseniz:

  • Gelecekte daha konforlu yaşamanıza yardım edecek şekilde bütçe yapmalısınız.

Rüyada göğsünü emmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü emmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına işarettir.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada kendi göğsünü emmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin göğsünü emdiğini görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, yollarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek göğsü emmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments