Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının memesini emmek

Rüyada kadının memesini emmek

Rüyada kadının memesini emmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada kadının memesini emmek gördüyseniz:

  • Başarılarınızdan memnun olacak kişilerle program yapabilirsiniz.

Rüyada kadının memesinden süt emmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, fesat kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının memesini emmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kadının memesini emmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına alamet eder.

Rüyada kadın memesinden süt emmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, saygınlığını yitireceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın memesi emmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına tabir olunur.

Rüyada kadın memesini emmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, eşine değerli hediyeler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Rüyada birinin memesini emmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments