Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmiş ayak görmek

Rüyada şişmiş ayak görmek

Rüyada şişmiş ayak görmek ekonomik olarak kalkınacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine inanılır.

Rüyada şişmiş ayak gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritm anlayışına sahipsiniz.

Rüyada ayağı şiş görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak şişmesi görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine alamet eder.

Rüyada ayakları şiş görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, karısının çok mutlu olacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işarettir.

Rüyada ayakları şişmiş görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada şiş ayak görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada ayağını şişmiş görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işarettir.

Rüyada ayaklarını şiş görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments