Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz.

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına işarettir.

Rüyada şiş ayak görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada ayağı şiş görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işarettir.

Rüyada ayağında şişlik görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarını şiş görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments