Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde kimsenin olmadığını görmek

Rüyada düğünde kimsenin olmadığını görmek

Rüyada düğünde kimsenin olmadığını görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde kimsenin olmadığını gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenerek ilerlemenizde fayda var.

Rüyada düğünde kimsenin olmadığını görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işarettir.

Rüyada düğününe kimsenin gelmediğini görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kimsesiz bir çocuğa yardım etmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giyen kimse görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işaret eder.

Rüyada ölü kimseyi hamile görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kimsesiz bebek bulmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kimseyi görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments