Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının kısaldığını görmek

Rüyada parmağının kısaldığını görmek

Rüyada parmağının kısaldığını görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, bereketli yağmurlara, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağının kısaldığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Rüyada parmakların kısaldığını görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada parmağının kısaldığını görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, şifaya kavuşacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işarettir.

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  rivayet eder.

Rüyada birinin saçının kısaldığını görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının kısaldığını görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada boyun kısaldığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ömrünün kısaldığını görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, zenginliğe sahip olunacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments