Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakların kısaldığını görmek

Rüyada parmakların kısaldığını görmek

Rüyada parmakların kısaldığını görmek büyük bir yenilgi alacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, çalışmalarının beğenileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmakların kısaldığını gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın gerçekten dinlenmeye ihtiyacınız var.

Rüyada parmakların kısaldığını görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, düzenli bir işe girileceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulur.

Rüyada parmağının kısaldığını görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakalın kısaldığını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacakların kısaldığını görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına alamet eder.

Rüyada boyunun kısaldığını görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, zor bir işe girileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boyunun kısaldığını görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments