Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçının kısaldığını görmek

Rüyada birinin saçının kısaldığını görmek

Rüyada birinin saçının kısaldığını görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin saçının kısaldığını gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmememeniz gerekiyor.

Rüyada birinin saçının kısaldığını görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç kısaldığını görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada saçını kısaldığını görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, dertlerinin sona ereceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçının kısaldığını görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçın kısaldığını görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçının kısaldığını görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının kısaldığını görmek borçlarını ödeyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada saçının kısaldığını görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments