Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ömrünün kısaldığını görmek

Rüyada ömrünün kısaldığını görmek

Rüyada ömrünün kısaldığını görmek zor durumların biteceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, elinin döneceğine, mesleğinde atılım yapacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ömrünün kısaldığını gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin çıkma teklifiyle karşılaşmanız ya da bir evlilik sözkonusuya karar vermeden önce iyi düşünün.

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçının kısaldığını görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, duaların kabul göreceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyun kısaldığını görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, sorununu kolayca çözeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada boyunun kısaldığını görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, karlı çıkacağına yorulur.

Rüyada boy kısalmak sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, ticaretinin de hızlanacağına alamet eder.

Rüyada saç kısaldığını görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, zaferler kazanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin saçının kısaldığını görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments