Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının kısaldığını görmek

Rüyada saçlarının kısaldığını görmek

Rüyada saçlarının kısaldığını görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, kazancını arttıracağına işaret eder.

Rüyada saçlarının kısaldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda hemen karşılık görmemiş olmanız, yakında görmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Rüyada saçların kısaldığını görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine inanılır.

Rüyada birinin saçının kısaldığını görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, rahatsızlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının kısaldığını görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saçının kısaldığını görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçının kısaldığını görmek kısmetin açılacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına tabir olunur.

Rüyada saçın kısaldığını görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının kısaldığını görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna tabir olunur.

Rüyada saçını kısaldığını görmek kederinin dağılacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, şansının kötüye gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments