Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa don görmek

Rüyada kısa don görmek

Rüyada kısa don görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada kısa don gördüyseniz:

  • Merak uyandıran kurs, eğitim, seminer, kitap ya da kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kısa don giymek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada kısa don görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, ana baba dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada don aramak önünün açık olacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada beyaz paçalı don görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada donmuş balık yemek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada donla kalmak sağlık ve şifa bulacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalet eder.

Rüyada don yıkamak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada donmuş nehir görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, duyguların karşılık bulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments