Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek

Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek

Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada elinin kesilip kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize ilgi göstermeli ya da dikkat gerektiren yerler varsa asla gözden kaçırmamalısınız.

Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, yanlış işlere girileceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada elin kanadığını görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, üzüntü duyacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada ellerinin kanadığını görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada başkasının elinin kanadığını görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini kanadığını görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işaret eder.

Rüyada birinin elinin kanadığını görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ellerinin kesildiğini görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments