Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin saçını kısa görmek

Rüyada bir erkeğin saçını kısa görmek

Rüyada bir erkeğin saçını kısa görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, galibiyetlerinin artacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin saçını kısa gördüyseniz:

  • Birisinden ayrılmanız ya da ciddi şekilde kavga etmeniz mümkündür.

Rüyada bir erkeğin saçını kısa görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada kısa saçlı erkek görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada erkeğin saçını kısa görmek kişisel kavgaların son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa beyaz saç görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada birinin saçının kısa olduğunu görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine yorulur.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşımın saçını kısa görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada uzun saçını kısa görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments