Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makasla parmak kesmek

Rüyada makasla parmak kesmek

Rüyada makasla parmak kesmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, kazancında bereketin artacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada makasla parmak kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız her şeyi berbat edebilirsiniz.

Rüyada makasla parmak kesmek çok rahat edeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada makas kesmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada makasla bıyık kesmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada makasla kurdele kesmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, başarılarının düşeceğine, farklı şeyler deneyeceğine yorulur.

Rüyada makasla elbise kesmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını makasla kesmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına tabir olunur.

Rüyada makasla saçını kesmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada makasla sakal kesmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, kısmetinin hep açık olacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments