Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde siğil görmek

Rüyada yüzde siğil görmek

Rüyada yüzde siğil görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde siğil gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmelisiniz.

Rüyada yüzde siğil görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, sağlığının bozulacağına inanılır.

Rüyada kolda siğil görmek canının sıkılacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada bacakta siğil görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalettir.

Rüyada kolunda siğil görmek başarılarının katlanacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kafada siğil görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücutta siğil görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına inanılır.

Rüyada elde siğil görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments